2023.12.07. / 12.08.
17:00-19:00

2023.12.09.
12:00-16:00

Ünnepeld velünk a SÉYLI 2. Születésnapját

Szeretnénk kedveskedni a régi és új vendégeinknek, így egy 3 napos ünnepi programot állítottunk össze Nektek Csütörtökre, Péntekre és Szombatra: 

Bármikor jössz a 3 NAP alatt:

- megpörgetheted a Séyli SZERENCSEKEREKÉT, 🍀 a rengeteg ajándék közül kipörgethetsz magadnak kedvezményt, ajándékutalványt, vagy apró meglepetéseket, amit magaddal vihetsz. 🐷

- az otthonról hozott kedvenc ruhadarabodhoz vagy szettedhez STYLING tanácsokat kérhetsz Dorkától a butik alapítójától. 👜👗


Extraként, ha CSÜTÖRTÖKÖN vagy PÉNTEKEN érkezel hozzánk 17-19 óra között pezsgővel is megkínálunk, így lesz alkalmunk közösen koccintani. Ha kocsival vagy, finom teát is választhatsz a pezsgő helyett. 😊


Az igazi nagy ünneplés azonban SZOMBATON lesz!

Egész napos programmal várunk: 

- 12-16 óra között sminkessel, aki csodás sminket készít neked, ha szeretnéd


- Felpróbálhatod az új szelekció ruhadarabjait, mi pedig Polaroid képet készítünk rólad, amit magaddal vihetsz 

- A kedvenc ruhadarabodhoz vagy szettedhez kérhetsz styling tanácsokat Dorkától
Panettone, pezsgő egész nap és konfetti minden mennyiségben 🥂

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen szülinapot! 


Várunk szeretettel mindhárom nap! 

Seyli_Pezsgo

2023.03.08.

SÉYLI × NŐNAP

Bátyai Évi, színésznővel, Viszkok Fruzsi, tartalomkészítővel és Pataki Lili, interior designerrel köszöntött be a tavasz a fényárban úszó SÉYLI Boutique-ban. Egy jó hangulatú esemény keretein belül beszélgetésre invitáltuk őket, aminek a középpontjában a SÉYLIhez közel álló nőiség téma állt. Az új szelekció a nőnap jegyében született meg, a szetteket a nőiességen túl a frissesség, sejtelmesség és a lenge anyaghasználat jellemezte. A csajos beszélgetés és finom falatkák mellett a sajtó is megtekintette az új darabjainkat, amik üde színfoltként ragyogtak a hosszú szürke tél után.

2022.11.28.

SÉYLI XMAS / ÜNNEPI CSILLOGÁS A SÉYLIBEN

“Egy csipetnyi Párizs: Ünnepi kollekciót mutatott be a fényárban úszó SÉYLI.” 

Csillogó ünnepi szelekciónkkal pezsdítettük fel a divatéletet a rózsaszínben tündöklő SÉYLI Boutique-ban. Az eseményen jelen volt a sajtó is, akik elismeréssel fogadták az ünnepi kollekciót. 
A legújabb darabok megtekintése mellett Molnár Andi beszélgetett Ilyés Dorottya-val, a SÉYLI megálmodójával, aki megosztotta párizsi divatvilágban szerzett élményeit és a SÉYLI létrejöttének történetét.

Bertok_Kriszti_seyli-93

2022.05.12.

SÉYLI × DISPLAY /
VINTAGE POP-UP

A Display by Projekt Showroom különleges bútor- és tárgyszelekicója a SÉYLIben.

A SÉYLI első iparművészeti együttműködéseként a A Display by Projekt Showroomal közösen megtöltöttük a butikot lenyűgöző designbútorokkal és dísztárgyakkal egy  különleges pop-up kollaboráció keretein belül. A gondosan kiválasztott vintage szelekció tökéletes harmóniában illeszkedett az üzlet enteriőrjéhez. Az exklúzív vintage darabok megvásárolhatóak voltak, és elvarázsolták a környék antik lakberendezési és használati tárgyakra érzékeny közönségét.

1-76

2022.04.09.

SÉYLI × YOGAFLO

Varga Flóra jógaoktatóval együtt tartottunk egy kellemes “Jóga Reggelt” a SÉYLIben. 

Miután testünket és lelkünket is megmozgattuk, együtt élveztük a finom reggelit, amely hűsítő italokkal és egészséges falatokkal volt megkoronázva. Egy igazán inspiráló és energiával teli reggel volt ez csupa SÉYLI lány társaságában.

Untitled-1

2022.03.10.

SÉYLI × ILLUSTRI /
FASHION MEETS ART

Hajdú Anett divatillusztrátor kiállítása a SÉYLIben. 

Divat és művészet találkozása a Pozsonyi úton: bemutattuk legújabb kollaborációnkat, amelyet Hajdú Anett divatillusztrátorral közösen hoztunk létre. A kiállításon megtekinthettétek Anett akverell technikával készített, divat- és növényvilág ihlette illusztrációit. A kiállított művek között Anett kifejezetten a SÉYLI számára festett akvarelljeit is megcsodálhattátok, amelyek Dorka párizsi divatházaknál klészült divatterveit ábrázolják és azóta is ékes díszei a butik enteriőrjének.

1-22

2022.02.12.

SÉYLI × LOVE /
BE SEYLI'S VALENTINE

Valentín nap alkalmából Ilyés Dorottya, a SÉYLI boutique megálmodója és Bíró Alíz make up artist különleges smink- és stílustanácsadással készült a SÉYLI Boutique-ba látogatók számára. A pezsgős koccintás mellett vásárlóinknak randisminket dobtunk fel, hogy a legcsodálatosabban csilloghassanak az esti programjaikon. Ez volt az első igazi “csajos nap” a SÉYLI-ben, amit azóta számos hasonló esemény követett.

DSC_0643-min

2021.12.09.

SÉYLI GRAND OPENING / SÉYLI TAKES BUDAPEST

Hosszas készülődés után a SÉYLI Boutique megnyitotta kapuit Újlipótváros szívében. Rengeteg szeretettel és áradó lelkesedéssel fogadtátok a butik érkezését. Az együtt töltött ünneplés felejthetetlen élmény volt számunkra. 

3-25-min

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek : 12:00- 19:00
Szombat: 12:00 - 18:00

SOCIAL

Facebook  |  Instagram  |  TikTok
© SeyliBoutique 2023

View