STYLING

Számomra a divatban és a művészetben nincsenek szabályok.

Ezért personal stylistként is arra törekszem, hogy azt emeljük ki magunkból, amit szeretünk, és amit szívesen látunk viszont a tükörben. 

Olyan életérzést akarok átadni a styling által, ami hozzájárul a nők magabiztosságához, kiegyensúlyozottá és megállíthatatlanná teszi őket, hiszen a stílus erejével jobban érzik majd magukat a bőrükben.

Hiszem, hogy a valódi stílus is akkor tud megmutakozni, ha elengedjük az elvárásokat és a szabályokat. 

personal-styling_brown_

Az öltözködés legyen egy élmény, olyan, mint mikor megtapasztaljuk a Flow-t. Mert akkor, ha valaki rád néz, tudni fogja, hogy nem csak jól nézel ki, de jól is érzed magad az életedben! 

A personal styling nem csak a sztárok kiváltsága. Fontos, hogy megtaláljuk a ruháinkon keresztül, kik is vagyunk valójában.

Én ebben segítek. Az a küldetésem, hogy végre itthon, Magyarországon is elégedetten és büszkén tekintsenek magukra a nők, amikor tükörbe néznek és ez a magabiztosság az életük minden területén megjelenjen. 

Mindenez a francia sikk jegyében!

Created with RNI Films app. Preset ‘Kodak Gold 200 v.3’
DSC_8674_2

Átalakítjuk gardróbodat egy könnyed kollekcióvá, ahol minden darab tökéletesen harmonizál, illeszkedik az életstílusodhoz, és a legjobbat hozza ki belőled.”

A dizájner hátterem és a párizsi divatházakban szerzett tapasztalatom segít, hogy egy olyan könnyed megjelenést alakítsunk ki számodra, amely lezser, nem kötik merev szabályok, mégis minden helyzetben a legelőnyösebb oldaladat mutatja. 

Célom, hogy egy egyedi stílustanácsadás alkalmával megtanuld, hogyan állíts össze olyan önazonos, elegáns szetteket (akár egy merész csavarral megfűszerezve), melyekkel bárhol magabiztosan és csinosan jelenhetsz meg anélkül, hogy órákat töltenél tanácstalanul álldogálva a szekrényed előtt. 

02-min

GARDRÓB REVAMP

A Gardrób revamp során a meglévő ruháidból állítok össze olyan szetteket, amelyek kiemelik a legelőnyösebb adottságaidat és kifejezik a nőt, akit a világnak mutatni szeretnél- mindezt úgy, hogy közben önazonos és fesztelen maradhatsz.

01-min

VIRTUÁLIS STYLING

Néha elég egyetlen új darab, ötlet vagy apróság, hogy valóban kihasználd a ruháidat.

Segítek, ha nem tudod, hogyan viselj egy új darabot, nem találod az ideális ruhát egy eseményre, vagy egy nem várt „divatvészhelyzetben” találtad magad!

Jó lenne, ha valaki személyesen is szétnézne a gardróbomban!

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek : 12:00- 19:00
Szombat: 12:00 - 18:00

SOCIAL

Facebook  |  Instagram  |  TikTok
© SeyliBoutique 2023

View